Telefoon Icoon074 - 7630908

Camping/Bungalowpark

Van Heteren Recreatie ontwerpt, fabriceert, levert en monteert elk technisch aspect voor uw kampeerterrein en bungalowpark.

Van grasveld tot kampeerterrein, compleet opgeleverd en klaar om uw gasten te kunnen ontvangen, van Heteren regelt het! Aansluitzuilen, voorzien van elektra-, water en/of cai-aansluiting en een opvangtrechter voor het afvalwater, evenals voorzieningen voor het storten van het chemisch toilet van uw gasten. Uw idee├źn en wensen brengt van Heteren tot uitvoering.

Bungalowparken van ontwerp tot complete realisatie. Berekenen van de capaciteit van uw ondergrondse net, ontwerpen en dan volledig aanbrengen. Bouwrijp maken van de kavels, funderingen aanbrengen, aanleggen van de wegen/paden, en zelfs het verzorgen van de gewenste groenvoorziening. Inspelend op de vraag van u als klant, een vraag die aan verandering onderhevig is.

Maar ook het turn-key realiseren van jachthavens, parkeervoorzieningen, wegen, fiets- en wandelpaden, vijvers en andere terreininrichtingen, zowel boven als ondergronds kan van Heteren voor u oppakken. Wij kijken graag met u mee als actieve sparringpartner, adviseur, probleemoplosser en uitvoerder van uw plannen.

Bel of mail ons en stel ons uw vragen.