Telefoon Icoon074 - 7630908

Camperplaatsen

Een goed ingerichte camperplaats is niet meer weg te denken op een kampeerterrein. Denk hierbij aan aansluitpunten voor elektra, een watertappunt voor het tappen van drinkwater, goede verlichting, maar ook een voorziening voor het lozen van het afvalwater en de cassette toilet is onmisbaar. Van Heteren levert, maar kan ook de volledige aanleg inclusief het graaf- en grondwerk voor u uitvoeren.

Van A tot Z, dit noemen wij complete ontzorging. Ontwerp en berekening van uw ondergrondse net. Bouwrijp maken het terrein. Alle grondwerk voor de ondergrondse infra. Inrichting van de camperplek, aanleggen van wegen en paden, voorziening van elektra- en watertappunten en zelfs inrichting groenvoorziening. Van Heteren, actieve sparringpartner, adviseur, probleemoplosser en uitvoerder van uw plannen.

Voor het aanbieden van een aansluitpunt voor elektra levert Van Heteren een aantal oplossingen. Een RVS aansluitzuil in veel verschillende uitvoeringen. Afgemonteerd met CEE contactdozen, interne verdeelinrichting, compleet met beveiligingen en kWh meters. Vrije uitgifte van elektra, betalen met muntgeld, maar ook contactloos betalen behoren tot de mogelijkheden.

Voor het ledigen van de afvalwatertank van kampeerauto’s levert Van Heteren een stortgoot met gietijzeren roosters, op te nemen in bijvoorbeeld het straatwerk of andere verharding. Voor het ledigen van het cassette toilet leveren we de bekende vrijstaande stortplaats met trespa ombouw. Dit alles in combinatie met een RVS waterzuil om gelijk de schoonwatertank weer bij te vullen maken uw verzorgingsplek tot een mooi geheel.